Werken bij PUUUR Eten & Drinken!

Kijk hieronder welke plekken we beschikbaar hebben binnen ons team!

SOUS -CHEF / Zelfstandig werkend kok

Wij zoeken per direct een echte smaakmaker ter versterking van ons keukenteam! 

PUUUR is op zoek naar een echte smaakmaker. Is koken jouw passie en slijt je je vrije dagen het liefst in de keuken? Je bent leergierig, gemotiveerd, representatief en hebt een passie voor de culinaire wereld. Je kunt goed samenwerken, bent gastvrij en steekt graag de handjes uit de mouwen.

Als kok bij PUUUR Eten & Drinken werk je nauw samen met onze chef kok Niels Teunissen, die inmiddels al jaren in het vak zit. Van hem kun je veel leren, maar uiteraard staan we bij PUUUR altijd open voor nieuwe ideeën en doorgroeimogelijkheden. Naast het werken met de chef zul je ook veel in contact staan met onze bedieningsmedewerker. Kortom; een gezellig team!

Ben jij toe aan een leidinggevende functie waarbij je een jong, enthousiast en professioneel team mee aanstuurt. Mee mag werken aan nieuwe kaarten, procesverbeteringen door mag voeren en echt hands-on bezig kunt zijn? Dan durven wij wel te zeggen dat wij de plek voor jou zijn!

Werk op de manier die het beste bij jou past! Flexibele roosters omdat wij vinden dat werken in de horeca zeker niet betekend dat je geen avond of weekend vrij kunt zijn! Tevens vinden wij het belangrijk dat je ontwikkeling tijdens je werktijd bij ons niet stilstaat, daarom investeren we graag in scholing en/of cursussen.

Voel je een match? Aarzel dan geen seconde en stuur linea recta een mail!

Wij kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking!

Parttime uren: fulltime

Gastheer of Gastvrouw die leiding durft te nemen!

Wij zoeken per direct een vrolijke en gastvrije gastvrouw of gastheer die het verschil kan maken!

Ben jij toe aan een leidinggevende functie waarbij je een jong, enthousiast en professioneel team aanstuurt. Mee mag werken aan nieuwe kaarten, procesverbeteringen door mag voeren en echt hands-on bezig kunt zijn? Dan durven wij wel te zeggen dat wij de plek voor jou zijn!

Werk op de manier die het beste bij jou past! Flexibele roosters omdat wij vinden dat werken in de horeca zeker niet betekend dat je geen avond of weekend vrij kunt zijn! Tevens vinden wij het belangrijk dat je ontwikkeling tijdens je werktijd bij ons niet stilstaat, daarom investeren we graag in scholing en/of cursussen.

We vinden het fijn wanneer je beschikt voor MBO werk- en denkniveau, je aantoonbare werkervaring binnen de horeca- en/of hospitalitybranche hebt, je een diploma sociale hygiëne hebt en BHV hebt.

Voel je een match? Aarzel dan geen seconde en stuur linea recta een mail!

Wij kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking!

Parttime uren: 28/36 per week

WhatsApp Image 2021-03-05 at 16.36.50 (1)

Collega in de spoelkeuken

Wij hebben afwas en we kunnen niet wachten tot jij er blinkende vaat van maakt. Word jij onze nieuwe CHEF AFWAS? Je zult werkzaam zijn in onze spoelkeuken. En dat is HET middelpunt van ons restaurant, waar alle flauwe grappen van de koks je om de oren vliegen en je collega’s uit de bediening heel even op adem komen tijdens een drukke lunch. Ben jij klaar om het middelpunt van ons restaurant te worden? Zorg jij voor blinkend bestek en glimmende pannen? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Wat vragen wij?
Je bent minimaal 16 jaar oud
Het zou fijn zijn wanneer je al ervaring hebt, maar we leren het je ook graag.
Je bent tenminste één doordeweeks dag en één weekenddag beschikbaar.

Collega in de bediening

Om deze zomer weer iedereen te voorzien van heerlijke carpaccio’s, kip curry kokos soep en heerlijke drankjes, zoeken wij versterking in de bediening! Zoek jij een gezellige, actieve en leuke bijbaan? Dan hebben wij plek voor jou!

Wat vragen wij?
Je bent minimaal 17 jaar oud
Het zou fijn zijn wanneer je al ervaring hebt, maar we leren het je ook graag.
Je bent tenminste één doordeweeks dag en één weekenddag beschikbaar.

WhatsApp Image 2021-03-05 at 16.36.49 (1)
Diamand

Collega in de keuken

Wij zoeken per direct een vrolijke en creatieve collega in de keuken! Ben jij die leergierige, creatieve en enthousiaste collega die wij zoeken? Nog geen ervaring in de keuken? Geen probleem hoor! Onze koks hebben ervaring genoeg om jou de fijne kneepjes van het vak over te leren! Heb je wel ervaring? Dan is dat zeker prettig en kijken we er naar uit om jou uit te dagen in de keuken!

Wat vragen wij?
Je bent minimaal 17 jaar oud
Het zou fijn zijn wanneer je al ervaring hebt, maar we leren het je ook graag.
Je bent tenminste één doordeweeks dag en één weekenddag beschikbaar.

 

Stagiaires

Wij zijn het hele jaar door opzoek naar leergierige stagiaires die we kunnen voeden met kennis over ons vak! Zoek jij een zelfstandige en uitdagende stageplek? Neem dan snel contact met ons op!

Puuur Muurlogo

En? Lijkt het je wat?

Neem dan snel contact met ons op: